En fluffig helg

22 mars 2009 at 19:36 4 kommentarer

Kursen var så fluffig – jätteskoj. Alla veteraner och några av rookisarna tog tillfället i akt att testa Krumelurans utmaning. Så mycket fluff som möjligt på sin LO. Knappar, spetsar, fjädrar, bling och band har vridits och vänts, byten har skett och alla omöjliga och möjliga sätt att fästa dem på pappret har testats. Njut mina vänner av resultaten!

flufftette

flufftettedetTette scrappade ett gammalt foto tillsammans med dopfoto på dottern. Texten skall skrivas i rutan nere till höger – inramat av en ram hon klippt itu och limmat på mönsterpapper – det kommer att bli ett så fint minne för en liten prinsessa! Titta extra noga på knapparna som fluffats till genom att hon för var isydd knapp trädde pärlor och paljett på tråden.

fluffsanne

fluffsannedetSanne slaktade kallt en ljusmanchett – att det var guld på dem redan passade fint, så Sanne följde den tråden med sitt guldband som hon trädde i spets för mera fluff.

fluffrita

fluffritadet

Rita plockade fram allt bling och strösslade sin Lo. Den blev så härligt flickigt rosaskimrande – precis så som mamma och söta karamellflickor på fotot. En liten ängel med ett hemligt budskap till tjejerna ger en härlig mjukhet till LOn.

fluffnicole

fluffnicoledet

Nicole jobbade med luft och samlade allt fluff runt sitt foto. Förgerna hänger med hela vägen och de utsrtödda gnistret på den stämplade bakgrunden gav extra glans.

fluffjenny

fluffjennydet-kopieraJenny lade ett tårtpapper som bakgrund, en cirkel som hjälper till att hålla fokus, detaljen är ett gammalt kort som blir den perfekta accenten till fotot som egentligen var tänkt att scrappas i en mer rockig stil – det ska bli kul att se den versionen också Jenny!

fluffelisa

fluffelisadet

Elisa tog fluffet som vi kallde vintage ännu ett steg och gick tillbaka till vikingatiden. Med accenter inspirerade av vikingatiden blev fluffet annorlunda men oooohhh så vackert!

Anne fluffade på sitt album (visas i inlägget om minialbum som var en annan frivillig uppgift) och Erica jobbade stenhårt med sina collage.

Fluffet inspirerades av Krumeluran som också tillsammans med Magdas bjöd på en Fluffiad med fint pris.

fluffiad

Fluffiaden 2009 vanns av Josephine – grattis!

fluffjosephine

fluffjdet1

fluffjdet2

fluffjdet3

Tack tjejer för en underbar helg! Och tack igen Krumeluran och Magdas för priset!

Annonser

Entry filed under: inspiration, Mediskurs, Scrapbooking, Uncategorized. Tags: , , , .

Fågelkvitter Mera från helgen – minisar (uppdaterad)

4 kommentarer Add your own

 • 1. Tips från helgen « Saxolim’s Blog  |  22 mars 2009 kl. 20:11

  […] du vill se resultat titta här – Jenny, Tette och Sanne klippte till […]

  Svara
 • 2. krumeluran  |  22 mars 2009 kl. 20:29

  WOW vilka bidrag!
  Grattis Josephine….. en helt underbar fluffig LO 🙂

  KRAM

  Svara
 • 3. Jenny  |  22 mars 2009 kl. 21:50

  Tack Mari och Krumeluran för helgens inspiration. Jag har suttit och tittat på mina alster och kommit fram till att jag är mest nöjd med min fluffiga LO. Tänk vad häftigt!! Jag är jätteglad att jag satsade en del av min tid på att testa en ny stil. Jag lovar skicka den tuffare LO:n till dig Mari om (när?) jag lagar en. Det är så intressant och kul att se allas stil och tolkningar! Man kör så lätt fast i sitt eget tänk och stil.
  Allt gott!

  Svara
 • 4. Minialbum komplettering « Saxolim’s Blog  |  31 mars 2009 kl. 23:01

  […] här (fluff) […]

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jag är Mari, mamma, dotter, syster, vän, scrappare, rädd för hundar och svag för choklad. Jobbar med Paf Open i dreamteamet och är en stolt del av April Kommunikation Bloggar för att dela med mig av det som är vackert, skoj, pyssligt, scrappigt, klokt och inspirerande - välkommen!

Senaste inläggen

Mest klickade


%d bloggare gillar detta: