Mera från helgen – minisar (uppdaterad)

22 mars 2009 at 19:52 3 kommentarer

På förra helgens kurs var mini-albumen i fokus – den här gången var det nog fluffet. Några album blev påbörjade och ideer om andra föddes. Erica gjorde sitt i en gammal almanacka och det fick jag inget foto på  – ahhgggr. Dumt! Härliga färger och roliga ord dokumenterade Erica och hennes kompisar på ett hjärtligt sprudlande sätt. Tack Erica för all inspiration vi fick av dig och ditt färgspel på kursen!

Tette började med pärmarna skurna ur en tapetboks pärm. Det målades rött och den klassiska husformen vittnade om vad innehållet ska bli – en byggarresa över nya hemmet – lycka till Tette – det kommer att bli så kul… när det OCH huset är klart.

Elisa skar till alla sidor och hade pärmen nästan klar – snart trängs soliga resminnen mellan pärmarna, med minnen lika glittrande som illustrationen!

Marika marinerade sig i akrylfärg och målade en hel pekbok som bas för mini-albumet om skattjakten.

Jenny började med dotterns födelsedagar – ett uppslag för vart år, med sparade servetter från kalasen som får sticka upp ur albumet kommer det att bli så festligt och lika glatt som minnet av dagarna. Rita har en plan för albumet om besöket på Alfons-utställningen, fotona ger färgschema och texten kommer på en markerad plats på varje uppslag.

Anne – som ser möjligheter i allt – har skapat sitt album av cornflakes-paket. Det blir tjockt och bulligt, fyllt med minnen från en Sälskärstur, massor med roliga accenter som får kika ut överallt. Här är Annes pärm.

anne-miniSanne började på ett album om härliga paddlings-turer med tjejerna. Ruffa snören anger det maritima temat.

sanne-mini

Och Nicoles underbar naturfoton samsas i ett mini-album som inte behöver så mycket fluff – bilderna talar helt för sig själv. Pärmarna var ännu på tork, lite ”grunge”-målade med bruna toner på kartong. De formklippta bladen till albumet kommer från ett block.

nicole

Annonser

Entry filed under: akrylfärg, collage, inspiration, Mediskurs, minialbum, Scrapbooking. Tags: , , , , , , , .

En fluffig helg Tips från helgen – uppdaterad

3 kommentarer Add your own

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jag är Mari, mamma, dotter, syster, vän, scrappare, rädd för hundar och svag för choklad. Jobbar med Paf Open i dreamteamet och är en stolt del av April Kommunikation Bloggar för att dela med mig av det som är vackert, skoj, pyssligt, scrappigt, klokt och inspirerande - välkommen!

Senaste inläggen

Mest klickade


%d bloggare gillar detta: