Lillajulscrap

12 mars 2010 at 17:10 Lämna en kommentar

Scrappar LillaJul – det är ju inte helt svårt att komma i stämning eftersom det snöade!! Idag igen. Suck. Har Skottat. Skottatskottatskottat. S k o t  t a t hela vintern. Och unnat mig lite scrappascrappascrappa. Låt vintern vara över! Ge oss tussilago, solsken, glass och hopp.

Hoppsan – jag fotade innan jag hade stämplat/skrivit på tagsen, på den runda står det lillaJul 2009 och allas våra namn, på den lilla står det Snögubbesoppa. Hos oss är Snögubbesoppa LillaJul.

Material; stämpelfärg Crystal Pigment Ink Chocolate Brown, minitag färgchip Alcro, polkagrisbrad Tilda/Panduro, Joybrad Scrapbooking Moments/Panduro, tags October Afternoon Very Merry, Mönsterpapper October Afternoon Very Merry; Trim the Tree och Fill the Stockings samt BasicGreys Eskimo Kisses Evergreen.

Annonser

Entry filed under: Scrapbooking. Tags: , .

Project 365, 66-68 Prick och Fläck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jag är Mari, mamma, dotter, syster, vän, scrappare, rädd för hundar och svag för choklad. Jobbar med Paf Open i dreamteamet och är en stolt del av April Kommunikation Bloggar för att dela med mig av det som är vackert, skoj, pyssligt, scrappigt, klokt och inspirerande - välkommen!

Senaste inläggen

Mest klickade


%d bloggare gillar detta: