Droppar från rymden

25 mars 2010 at 17:18 Lämna en kommentar

Mysan, tjejen som får saker att hända, är inblandad i ett nytt projekt. Det ska bli så kul att se det! Droppar från rymden – en helt ny, experimentell form på scenen.

Mysan berättade om Droppar från rymden – det  är en musikalisk monolog där vi möter en kvinna som söker sin man och hittar sig själv och blir belåten. Föreställningen har drag av operakabaré, där nyskriven dramatik och poesi blandas med stand-up och ett vitt musikaliskt spektrum, där bland annat opera och musikal ingår. Vardagliga händelser blandas med kosmiska utsvävningar till en föreställning om mänskligt sökande efter egen identitet och klangbotten.

Och vilka tjejer det är i den här produktionen! För texten svarar poeten Sanna Tahvanainen, för det sceniska och musikaliska framförandet står sopranen Therese Karlsson ackompanjerad av Åsa Andersson på dragspel. Föreställningen regisseras av Kent Ekberg, som gjort sig känd genom den fria teatergruppen Södra Fot i Stockholm. Producent är ”Mysan”. Kan detta bli annat än succe!

Annonser

Entry filed under: bara fint.

Surdeg, steg 1 Resedagbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jag är Mari, mamma, dotter, syster, vän, scrappare, rädd för hundar och svag för choklad. Jobbar med Paf Open i dreamteamet och är en stolt del av April Kommunikation Bloggar för att dela med mig av det som är vackert, skoj, pyssligt, scrappigt, klokt och inspirerande - välkommen!

Mest lästa inlägg

Senaste inläggen

Mest klickade

  • Inget

%d bloggare gillar detta: